Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، بهادر کرمی در اولین نشست خبری به عنوان سرپرست دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران با گرامیداشت یاد و خاطره دکتر عسکریان بنیانگذار دانشگاه یاسوج گفت: طی این چند سال چهره‌های علمی زیادی به عنوان روسای دانشگاه منصوب شدند و زحمات زیادی کشیدند.

سرپرست دانشگاه یاسوج در ادامه سخنانش از برخی بی‌مهری‌ها در رسانه‌های استان انتقاد کرد و گفت: من متولد شده دژکوه حسین پناهی هستم و رفت و آمدهای زیادی با حسین داشتم پس چندان با اهل قلم بیگانه نیستم، دوسال من و حسین پناهی هم اتاقی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهی انسان بزرگ و بخشنده‌ای بود.

وی با بیان اینکه افتخار می‌کنم تحصیلکرده  و بومی این استان هستم، افزود:  از سال ۷۷ به دعوت دکتر عسکریان به دانشگاه آمدم آن زمان کمتر از ۵ نفر مدرک دکترا داشتند، دانشگاه امکانات آنچنانی نداشت و مجبور بودیم دانشجویان آزمایشگاه‌های فیزیک و شیمی را به دانشگاه بوشهر می‌فرستادیم. البته طی این سال‌ها به لطف روسای دانشگاه تا حدودی مشکلات رفع شود.

کرمی با بیان اینکه دوره کارشناسی ارشد و دکترا را پیگیری کردم افزود: همه رشته‌هایی که آمدند به تلاش ما بود هر پیشرفتی در تحصیلات تکمیلی بود مربوط به آن دوره است. البته از گذشتگان گلایه‌هایی دارم دانشگاه می توانست پیشرفت بیشتری کند اما پیشرفت نکرد.

وی با بیان اینکه تعداد دانشجویان ما از دانشگاه جیرفت کمتر است، گفت: بودجه دانشگاه  براساس سرانه دانشجویان است

وی به یکی از اهداف اصلی خود در دانشگاه یاسوج اشاره و عنوان کرد: توسعه کمی و کیفی آموزش و پژوهش  در دانشگاه در رشته‌های جدید و بین رشتهای که براساس سند آمایش آموزش استان بر طبق نیازها و توانایی های استان رشته‌ها و پژوهشکده‌های جدید به دانشگاه اضافه کنیم یکی از اهداف است و  دنبال شعار دادن هم نیستم.

وی بیان کرد: در مورد من بی‌انصافی شد اولین استاد تمام دانشگاه بنده هستم دوستان برچسب های غیرعلمی به من زدنند اولین فارغ‌التحصیلان دکترا دانشجویان من بودند و چند سال پژوهشگر برتر استان شدم.

کرمی خاطرنشانکرد: ممکن است گرایش سیاسی داشته باشم اما قبل از آنکه آدم سیاسی باشم فرد علمی و محقق و معلم هستم.

وی خلطرنشان کرد: دانشگاه با ۲۸۰ عضو هییت علمی فقط ۵ دانشکده دارد که یکی از آن‌ها در حال تعطیل شدن است اوضاع دانشکده صنعت و معدن چرام را بیینید اما خوشبختانه در زمینه پژوهش از دانشگاه‌های مطرح هستیم.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو یاسوج جیرفت دانشگاه یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیدمحمدمهدی صافی با اشاره به تحول در رویکرد آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: رویداد بزرگ صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در راستای اجرای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر ایجاد تحول در نظام آموزش و ارتقای کیفیت آموزشی و مهارتی دانشجویان در دانشگاه آزاد دزفول آغاز به کار کرد.

وی با اشاره به استقبال بالای واحد‌های صنعتی برای مشارکت در این رویداد ادامه داد: ۳۱ شرکت صنعتی شمال خوزستان برای پذیرش یک هزار دانشجو در قالب کارآموزی طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اعلام آمادگی کرده‌اند و در نمایشگاه صدرای این دانشگاه حضور دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: یادگیری نکات عملی و تجربی در محیط کار، ارتقای سطح مهارتی و کارآمادگی دانشجویان، افزایش اعتماد به نفس، کسب تجربه و ایجاد سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و فراهم شدن فرصت استخدام پس از فارغ‌التحصیلی از مزایای کارآموزی طرح پویش است.

وی افزود: گسترش و اجرای بهینه طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)، معرفی دانش آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان در بنگاه‌های اقتصادی و همچنین استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به عنوان مدرسان مهارتی در دانشگاه از اهداف برگزاری این رویداد است.

صافی با بیان اینکه رویداد صدرا فرصت مناسبی برای صنعت به منظور جذب و استفاده از دانشجویان علاقه‌مند و جویای کار فراهم می‌کند، گفت: حضور دانشجو در محیط کار در حین تحصیل و تجربه عملی دانش و مهارت‌هایی که در دانشگاه کسب کرده است نقش تعیین کننده‌ای در اشتغال زایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد.

وی تغییر ذائقه اجتماعی در انتخاب رشته‌های دانشگاهی را از دیگر اهداف برگزاری این رویداد دانست و افزود: رویداد صدرا و آشنایی جوانان به ظرفیت‌های شغلی صنایع و بنگاه‌های کارآفرین موجود نقش تعیین کننده‌ای در ذائقه سازی و هدایت جوانان به سمت رشته‌های کاربردی مورد نیاز صنعت دارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول بیان کرد: انعقاد تفاهم‌نامه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری میان دانشگاه و صنایع و فراهم کردن فرصت حضور اساتید و دانشجویان در صنعت به منظور شناسایی و حل مشکلات و مسائل مبتلا به واحد‌های صنعتی از دیگر دستاورد‌های مهم رویداد صدرا است.

۵۰ واحد صنعتی و صاحبان کسب و کار برای شرکت در رویداد بزرگ صدرا اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۳۱ واحد صنعتی، کارآفرین و فعال در بخش کسب و کار در نمایشگاه این رویداد ظرفیت‌ها و نیاز‌های خود را ارایه کردند.

رویداد صدرا مخفف «صنعت، دانشگاه و راه اشتغال» است که با مشارکت دانشگاه‌ها، شرکت‌های مختلف فناور و مراکز رشد و شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی به منظور ایجاد ارتباط میان دانشگاه، صعت و اشتغال برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه و رویداد صدرا زمینه‌ساز حضور دانشجویان در طرح پویش یا همان اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان است. برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه‌های توانسته است زمینه اشتغال بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی را در سراسر کشور فراهم کند

فعالیت این نمایشگاه که از دهم اردیبهشت ماه آغاز شده تا دوازدهم اردیبهشت ماه میزبان دانشجویان این واحد است. علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۴ با حضور در این نمایشگاه ضمن آشنایی با ظرفیت‌ها و نیاز‌های واحد‌های صنعتی، تولیدی و کارآفرین امکان فعالیت در این واحد‌ها به عنوان کارورز را دارند.

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم