Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان -  دادخدا صادقی گفت: هرجا پای آگاهی در میان باشد انسان احساس آرامش و قدرت می‌کند.

او می‌گوید: پس از شیوع کرونا همه کشور‌ها از جمله کشور ما نیازمند واکسن بودند که خوشبختانه از اوایل سال جاری با در دسترس بودن واکسن وارداتی و واکسن داخلی، واکسیناسیون آغاز شد.

به گفته صادقی، واکسیناسیون ایمن‌ترین راه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا است و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نیز برای جلوگیری از ابتلا به کرونا لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: تزریق واکسن و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بیش از ۹۰ درصد از ابتلا به کووید ۱۹ پیشگیری می‌کند.

او می‌گوید: متاسفانه به لحاظ آمار تزریق واکسن دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جزء دانشگاه‌های آخر است که البته این امر به دلیل کم کاری حوزه بهداشت و درمان نیست، زیرا واکسن در کلیه مراکز موجود است، اما مردم واکسن نمی‌زنند.

به گفته صادقی، ۸۰ هزار نفر از گروه‌های هدف تاکنون دوز اول و دوم واکسیناسیون دریافت نکرده اند که متاسفانه عدم استقبال این عده از دریافت واکسن، تابع شایعاتی در خصوص عوارض واکسن کرونا بوده است.

صادقی گفت: در ۱۰ ماه گذشته ۱۴۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است و از آغاز واکسیناسیون تاکنون مردم باید به درجه‌ای از اطمینان می‌رسیدند که تزریق ۳ نوبت واکسن ایمنی ایجاد می‌کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: متاسفانه سویه اُمیکرون کودکان را بیشتر درگیر می‌کند، واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۹ سال آغاز شده است و در جنوب کرمان ۱۲۰ هزار کودک بین ۵ تا ۱۲ سال وجود دارد که باید واکسن دریافت می‌کردند که از این تعداد تاکنون ۴ درصد واکسینه شده اند.

به گفته صادقی، اگر آمار تزریق ۳ دوز واکسن، به بالای ۸۰ درصد جمعیت‌های هدف برسد چرخش ویروس ضعیف می‌شود، اثربخشی واکسن تابع واکسیناسیون حداکثری جمعیت هدف است.

او می‌گوید: با توجه به شیوع سویه امیکرون نظارت بر رعایت دستور العمل‌های بهداشتی و تزریق واکسن افزایش یافته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در مجموع یک میلیون و ۱۰۰ هزار دوز واکسن از ابتدای سال تاکنون تزریق شده است.

او می‌گوید: در حال حاضر افراد بالای ۱۲ سال ۴۰۰ هزار نفر هستند که باید در هر ۳ نوبت واکسن دریافت کنند.

صادقی گفت: واکسینه شدن گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال را دراختیار والدین قرار دادیم که تاکنون حدود ۴ درصد از این جمعیت واکسینه شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: به ترتیب شهرستان‌های رودبار جنوب، عنبرآباد، جیرفت، کهنوج، منوجان، قلعه گنج و فاریاب کمترین میزان واکسن را تزریق کرده اند.

او می‌گوید: طرح شهید سلیمانی مجموعه‌ای از خدمات کووید ۱۹ و واکسن کرونا است که در ایام کرونا به کمک بهداشت و درمان آمد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: مراکز ۱۶ ساعته برای ارائه خدمات کرونایی در مراکز شهرستان‌ها آمادگی کامل را دارند این مراکز از اوایل سال ۹۹ راه اندازی شده اند که به طور اختصاصی در این زمینه خدمات ارائه می‌کنند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن علوم پزشکی او می گوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۵۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • عملیات انفجار محور دولت‌آباد - بحرآسمان را مسدود کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان