Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از نظارت و تکمیل شبکه آبرسانی در جنوب کرمان خبرداد.

دکتر علی اصغرخیرخواه در جلسه بررسی فرسودگی سیستم آبرسانی و شبکه مناطق جنوب استان کرمان با اشاره به اهمیت سلامت آب شرب در سلامت جسم و روح اظهار کرد: آب از نیازهای فیزیولوژیک بدن است و از هر منبعی استفاده شود، باید سالم باشد، متولیان امر باید آب سالم و بهداشتی توزیع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در کنار شبکه آبرسانی و سالم سازی با کلر باید مراقبت شود و سیستم شکستگی نداشته باشد تا آب سالم به دست مردم برسد، افزود: با توجه به پراکندگی جمعیت در  برخی مناطق جنوب کرمان در موارد معدود ممکن است امکان آبرسانی از طریق شبکه نباشد و از طریقی مانند چشمه، چاه و ...  آب مصرف کنند که حتما باید کلر زنی را از طریق کارشناس بهداشت محیط آموخته و با دریافت کلر آب سالم استفاده کنند.

خیرخواه  اظهار کرد: وجود آب سالم در مصرف روزانه اهمیت بسیاری دارد و مردم و متولیان بهداشت و آب و فاضلاب در این موضوع باید به اطمینان برسند که آبی  که مردم استفاده می کنند سالم است که در این راستا نقش حوزه بهداشت در تامین آب شرب سالم  نظارتی است، ضمن اینکه ارتباطات بین بخشی وجود دارد در حوزه بهداشت و درمان در کنار خدمترسانی به مردم متولی سلامت مردم هستیم، هر جا  مولفه ای باشد که سلامت مردم را به خطر بیاندازد، بایستی حضور داشته باشیم و در نظم دهی به آن خدمت کمک میکنیم تا سرعت و کیفیت خدمت رسانی ارتقا یابد.

وی افزود: از نمونه بارز این موارد بحث سلامت آب جنوب کرمان  است که نظارت مداخلاتی داشتیم و منجر به برگزاری جلساتی شد که نتیجه آن مشارکت برای حل مشکل آب شرب شهرستان رودبار و سایر شهرستانهای منطقه شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه این جلسات در چند موضوع کلیدی و مهم توزیع آب از طریق شبکه در مواردی که فاقد شبکه هستند، رفع فرسودگیها و بررسی و متعادل کردن عناصر معدنی که در برخی موارد وجود دارد، برگزار شد، گفت: در جنوب کرمان  بعد از انقلاب برای تامین آب شرب سالم خدمات بزرگی انجام شده است و به جز شهرستان رودبار بقیه شهرستانهای بالای ۹۰ درصد دارای آب لوله کشی هستند و ۱۰ درصد هم به وسیله تانکر آبرسانی می شود که در شهرستان رودبار به خاطر پراکندگی جمعیت هنوز به اندازه سایر شهرستانهای منطقه شبکه آبرسانی کامل نیست.

 خیرخواه عنوان کرد: طی برنامه ریزی صورت گرفته در سال جاری با همکاری وزارت نیرو، آب و فاضلاب، وزارت بهداشت، استانداری، سپاه و هلال احمر و برخی از خیران پروژه هایی در دستور کار قرار دارد که طی یک برنامه زمانبندی ۲ تا سه ساله پوشش آبرسانی شبکه ای در شهرستان رودبار حداقل به بیش از ۹۰ درصد برسد تا سلامتی مردم از ضریب اطمینان بیشتری برخوردار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها جنوب کرمان آبرساني شهرستان رودبار شبکه آبرسانی جنوب کرمان آب سالم آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • عملیات انفجار محور دولت‌آباد - بحرآسمان را مسدود کرد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان